Om JM Display

JM Display består av 3 st. delägare som besitter unik kompetens inom skylt/it -branschen.

Vi kommer från skilda verksamheter inom branschen och har under årens lopp samarbetat i gemensamma projekt runt om i Sverige som vi lyckats väldigt bra med.

Jörgen har drivit JM Skyltservice sedan 1995 men började i branschen 1989, Lasse har arbetat som projektledare i skyltbranschen sedan 2010, Marco har en gedigen kompetens inom It-teknik och har drivit bolag sedan 2005.

Vi har alla arbetat med digital skyltning sedan lång tid tillbaka.

Under åren som varit har vi märkt att efterfrågan på digitalskärmar och digital marknadsföring ökat markant och ser att den trenden bara fortsätter stiga. 

Vi ser att det finns ett stort behov av en leverantör som kan vara behjälplig med allt från en liten service till en helhetslösning som är skräddarsydd för just er organisation. 

Med det som bakgrund bestämde vi oss för att tillägna en hel avdelning till digitala skyltar som bara fokuserar på den digitala världen och utvecklar de unika lösningar ni som kund har som önskemål. 

För att kunna bemöta den efterfråga som nu råder bestämde vi oss för att starta ett separat företag JM Display som kan fokusera helt på er som kund.